NYHEDER FRA FACEBOOK

Vores dygtige elev Johannes underholdte i søndags ved Infohuset på Munkebo Bakke. Han går til sang og klaver på Musik og Kulturskolen.

Johannes - MGP 2019
Fedt at underholde i søndags i blæsevejr🪁 ved indvielsen af nyt infohus på Munkebo Bakke - et af Fyns flotteste udsigtspunkter 58 meter over havet 🙂Tusind tak til et dejligt publikum 👏 og til Musik og Kulturskolen Kerteminde og Munkebo Online. Vi ses 💙#munkebobakke #munkebo #kerteminde

2 uger siden

Kerteminde KommuneI Kerteminde Kommune er der nu registret 5 antal smittetilfælde indenfor de seneste 7 dage og det betyder, at incidenstallet er 21.

Vi er fortsat i tæt dialog med de relevante parter på Fyn for at sikre at situationen håndteres effektivt her på Fyn og i Kerteminde Kommune. Vi arbejder hele tiden for at dømme potentielle smittespredninger lokalt og det omfang det kan lade sig gøre. Det gør vi ved, at følge de nationale retningslinjer for de kommunale institutioner. I det tilfælde Styrelsen for Patientsikkerhed kræver yderligere handlinger, står vi klar og går i gang med det samme. Vi følger derfor hele tiden med i udviklingen i kommunen og i de omkring liggende kommuner.

Vi opfordrer derfor Jer alle sammen til at følge de anbefalinger og retningslinjer der er givet på nuværende tidspunkt. På den måde kan vi alle hjælpe hinanden med at passe på hinanden.
kerteminde.dk/borger/borgerservice/corona-vigtig-information-fra-kerteminde-kommune

3 uger siden

Blive en del af vores seje dansekompagni🕺👯‍♀️ ... Se mereSe mindre

4 uger siden

Blive en del af vores seje dansekompagni🕺👯‍♀️

Nu er der åben for tilmelding til Musiksjov. Vores musiktilbud til børnehavebørn i Munkebo, Langeskov og Kerteminde.
Brochuren er omdelt i din lokale børnehave.

1 måned siden

Brochuren er omdelt i din lokale børnehave.

Kommenter på Facebook

Jeg har forsøgt at finde tidspunkt, men kan ikke se det på jeres hjemmeside

Martina, det var det her👍🏼

og i Dalby/Hindsholm👍🏻

Indlæs flere

Julekoncert FB 2019 (2)
Julekoncert 2019 i Kerteminde Kirke.
Onsdag d. 11. Dec. Kl. 17.00.
NYHED-jul2016

Juleferie

Vi holder juleferie fra og med tirsdag d. 17. december til og med søndag d. 5. januar.
Kontoret lukker fredag d. 21. december.

Rigtig god jul…

Talentlørdag 2018

Unge talenter fra musikskolerne på fyn var samlet i Odense til Talentlørdag 2018 – musikskolernes afslutningskoncert.
Tilmeld dig