NYHEDER FRA FACEBOOK

Vores billedskole har haft gang i fuglemotiver 🐥🐧🦉 ... Se mereSe mindre

3 dage siden

Kom til koncert hjemme🎶👍🏻 del gerne opslaget ... Se mereSe mindre

1 uge siden

Vores dygtige Kreahold har været med i et projekt "Ung Kunst" på Brandts Klædefabrik.
Udstillingen kan ses frem til søndag.
... Se mereSe mindre

2 uger siden

Linoleumstryk fra vores Billedskole😄fugle-linoleumstryk i billedskolen ... Se mereSe mindre

3 uger siden

Linoleumstryk fra vores Billedskole😄

Projektugen for 1 år siden... Vi savner at kunne samles omkring musikken😢😷 ... Se mereSe mindre

4 uger siden

Fra i dag af, skal man bære mundbind når man opholder sig på Kulturhus Fjorden😷 hvis man er over 12 år.
I musiklokalerne må man gerne tage det af når man sidder ned😊.
... Se mereSe mindre

4 uger siden

I musiklokalerne må man gerne tage det af når man sidder ned😊.
Indlæs flere

Om Corona forbehold på Musik- og Kulturskolen

Vigtige ting at huske, når vi skal passe på hinanden!
Musik- og Kulturskolen er forberedt grundigt til at kunne tage trygt og godt imod jer ift. Corona-risici.

OBS! – nye restriktioner pr. 29. oktober 2020!

Krav om mundbind

De nye corona-restriktioner omfatter krav om brug af mundbind indendørs på kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter, hvor offentligheden har adgang. Det gælder f.eks. indendørs på museer, idrætshaller, kunsthaller, spillesteder, biblioteker, kulturhuse, zoologiske anlæg, biografer, teatre mv. Krav om brug af mundbind vil gælde både kunder, besøgende og personale tilknyttet den pågældende kulturinstitution og idrætsfacilitet.

Krav om brug af mundbind gælder ikke, når man sidder ned. Kravet om brug af mundbind eller visir gælder heller ikke for optrædende og udøvere mv. under disses optræden og udøvelse mv. Kravet gælder dog umiddelbart før og efter. Kravet om mundbind for kultur- og idrætsinstitutioner vil være gældende fra d. 29. oktober 2020 og til 2. januar.

Det lille forsamlingsforbud nedsættes

Det lille forsamlingsforbud sænkes fra 50 til 10 personer fra 26. oktober og fire uger frem. Der indføres en undtagelse for idræts- og foreningsaktiviteter for børn og unge op til 21 år inklusiv eventuelt ansvarlige personer over 21 år, hvis dette vurderes nødvendigt for forsvarlig afholdelse af aktiviteten. Der må dog maksimalt være 50 personer til disse aktiviteter.

Iøvrigt gælder fortsat:

Al undervisning vil således være tilrettelagt efter de særlige vejledninger og retningslinjer, der er udarbejdet og gældende for Musik – og Kulturskoler.

I den forbindelse er det meget vigtigt, at I – elever såvel som forældre – medvirker aktivt ved at overholde og efterleve en række vigtige punkter.

• Bliv hjemme, hvis du har tegn på sygdom!
• Vent med at komme på Musik- og Kulturskolen til umiddelbart før din undervisning og vent uden for dit undervisningslokale til din lærer tager imod dig.
• Vi henstiller til, at elever og forældres ophold på Musik- og Kulturskolen omkring i forbindelse med undervisningen begrænses mest muligt – og foregår udendørs eller i det overdækkede område omkring hovedbygningen – af hensyn til Corona-risici.
• Forældre/værger bedes kun i det mest nødvendige omfang følge deres børn ind i bygningen.
• Vask hænder og brug håndsprit, straks du ankommer til Musik- og Kulturskolen, og igen når du forlader den.
• Hold afstand – og følg lærerens anvisninger for, hvor du skal sidde/stå i lokalet.
• Medbring og brug altid dit eget instrument, trommestikker mm. i undervisningen (klaver undtaget).

Inden for visse fag vil der i øvrigt være mulighed for at modtage fjernundervisning – fx når/hvis det vurderes, at man må blive hjemme pga. af mistanke om sygdom. Kontakt underviseren eller kontoret for at høre nærmere herom.

Vi glæder os til at se jer!

Her-bruger-vi-mundbind-forsidebillede-2
Husk mundbindet når du opholder dig på Kulturhus Fjorden.
My Post-2
Julekoncert 2020 i Kerteminde Kirke bliver streamet live på Facebook.
Onsdag d. 16. Dec. Kl. 17.00.
NYHED-jul2016

Juleferie

Vi holder juleferie fra og med mandag d. 21. december til og med søndag d.10. januar.
Kontoret lukker mandag d. 21. december.

Rigtig god jul…

Talentlørdag 2018

Unge talenter fra musikskolerne på fyn var samlet i Odense til Talentlørdag 2018 – musikskolernes afslutningskoncert.
Tilmeld dig