NYHEDER FRA FACEBOOK

Vi har fået en selfie-væg!🤳🤗
Vi mangler bare nogle selfies af vores dejlige elever... Så tag en selfie med temaet “mig og mit instrument” eller “se mit flotte kunstværk” eller “tjek lige det her Dance Move”

3 dage siden

Vi har fået en selfie-væg!🤳🤗
Send det til 21302275 eller musikogkulturskolen@kerteminde.dk... så hænger vi det op på væggen😀!Image attachment

Kommenter på Facebook

Sejt👍

Go ide

5 dage siden

Vi har gjordt cafeområdet mere hyggeligt. Nu kan du nyde en kop kaffe eller kakao imens du venter... eller spille et slag bordfodbold😄. Vi mangler stadig nogle brætspil... så hvis du har et brætspil du ikke bruger vil vi gerne overtage dem😉.Image attachmentImage attachment

Søndag d. 1. sep. holder vi sæsonens første POP-UP værksted. Kig forbi...!
Pris: 40,- Der kan betales med MobilePay

5 dage siden

Søndag d. 1. sep. holder vi sæsonens første POP-UP værksted. Kig forbi...!
Pris: 40,- Der kan betales med MobilePay

Musik og Kulturskolen søger brugte brætspil til vores café!

Har du nogle brugte brætspil, kortspil, terningspil etc. som du ikke bruger, vil vi gerne overtage dem til vores caféområde som savner noget hygge...!
Spillene kan afleveres på kontoret.

1 uge siden

Musik og Kulturskolen søger brugte brætspil til vores café!

Spillene kan afleveres på kontoret.

Så er vi klar til en ny sæson og byder nye og gamle elever velkomne. Tilmeldingen er åbent døgnet rundt - året rundt. Se mere på www.musikogkulturskole.dk
Tilmeldte elever får mail med besked om skemalægning, undervisningsstart mm.

3 uger siden

Tilmeldte elever får mail med besked om skemalægning, undervisningsstart mm.
Indlæs flere

billed2

Gentilmelding

Gentilmeldingen er nu åben frem til d. 9.maj 2019.
Husk at gentilmelde dig hvis du vil være sikker på en plads til sæson 19/20.
NYHED-jul2016

Juleferie

Vi holder juleferie fra og med tirsdag d. 18. december til og med søndag d. 6. januar.
Kontoret lukker fredag d. 21. december.

Rigtig god jul…

sommer

Sommerferie

Musik og Kulturskolen holder sommerferie frem til mandag d. 13. august 2018.
Tilmelding til næste sæson er altid åben. Du tilmelder dig på hjemmesiden.

Kontoret holder lukket i uge 28, 29, 30 og 31.

Rigtig god sommerferie.

Åben undervisning

Åbent Hus
Onsdag 18. april kl.16-18

Regnar Langesvej 1
5300 Kerteminde

Kom og se, hør og føl hvad vi laver på Kulturskibet. Lærere og elever inviterer til åbent hus og giver smagsprøver på musik, billed, dans, ord osv. Du kan spørge om alt, høre mere om øvning, koncerter, arrangementer, kurser, priser osv. Og sidst men ikke mindst, kan du tilmelde dig online på selve dagen – og er der ledige pladser, kan du starte ugen efter – hvis du er heldig.
Ellers er du tilmeldt sæson 2018/2019.
Vi glæder os til at se dig.

Kulturskolens Sommerskole 2018

Der er ingen Sommeskole i 2018.
Vi er klar med Sommerskole igen i 2019.

Talentlørdag 2018

Unge talenter fra musikskolerne på fyn var samlet i Odense til Talentlørdag 2018 – musikskolernes afslutningskoncert.
Tilmeld dig