NYHEDER FRA FACEBOOK

14. DECEMBER
Musik og Kulturskolens Julekalender.

For et år siden sang 350 børn fra skoler i Kerteminde Kommune sammen med Odense Symfoniorkester. Se eller gense kort videoudrag fra koncerten her.

www.youtube.com/watch?v=JHxU0gR3DsMKoncert med Odense Symfoniorkester og børn fra Musik og Kulturskolen Kerteminde. 11. dec. 2017

2 timer siden

Video image

Kommenter på Facebook

22 timer siden

22 timer siden

13. DECEMBER
Musik og Kulturskolens Julekalender.

Vi holder ÅBEN SCENE 4 gange om året... her dumpede to blues-freaks op. Næste åben scene er 27. Februar kl. 17😎

13. DECEMBER

Kommenter på Facebook

Peter Jefsen Mathias Lund Lethan eyyyyy!!

Julekoncerten gik rigtig godt. Her er et lille uddrag fra klavereleverne, Ellen styrer for vildt👍🎄 ... Se mereSe mindre

Lille smagsprøve fra julekoncerten❤️ ... Se mereSe mindre

Indlæs flere

NYHED-jul2016

Juleferie

Vi holder juleferie fra og med tirsdag d. 18. december til og med søndag d. 6. januar.
Kontoret lukker fredag d. 21. december.

Rigtig god jul…

sommer

Sommerferie

Musik og Kulturskolen holder sommerferie frem til mandag d. 13. august 2018.
Tilmelding til næste sæson er altid åben. Du tilmelder dig på hjemmesiden.

Kontoret holder lukket i uge 28, 29, 30 og 31.

Rigtig god sommerferie.

Åben undervisning

Åbent Hus
Onsdag 18. april kl.16-18

Regnar Langesvej 1
5300 Kerteminde

Kom og se, hør og føl hvad vi laver på Kulturskibet. Lærere og elever inviterer til åbent hus og giver smagsprøver på musik, billed, dans, ord osv. Du kan spørge om alt, høre mere om øvning, koncerter, arrangementer, kurser, priser osv. Og sidst men ikke mindst, kan du tilmelde dig online på selve dagen – og er der ledige pladser, kan du starte ugen efter – hvis du er heldig.
Ellers er du tilmeldt sæson 2018/2019.
Vi glæder os til at se dig.

Kulturskolens Sommerskole 2018

Der er ingen Sommeskole i 2018.
Vi er klar med Sommerskole igen i 2019.

Talentlørdag 2018

Unge talenter fra musikskolerne på fyn var samlet i Odense til Talentlørdag 2018 – musikskolernes afslutningskoncert.
Tilmeld dig